Un vino bianco aromatico, fresco e fruttato, questo ROCCACONTRADA VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI DOC da 1,5 litri è perfetto per accompagnare i tuoi pasti. Prodotto nella zona delle Marche, questo vino è fatto con uve Verdicchio di alta qualità e ha un sapore unico che si abbina bene con piatti di pesce e verdure. Goditi un'esperienza di gusto autentica con ogni sorso di questo vino pregiato.
Ο Σόργος (Sorghum vulgare Pers) ή αλλιώς σαγγίνα είναι ένα ετήσιο χόρτο που ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών. Ο αποφλοιωμένος σόργος καλλιεργείται στην Ιταλία από μια βιολογική αλυσίδα παραγωγής. Η εμφάνισή του είναι παρόμοια με αυτή του καλαμποκιού και το φυτό μπορεί να φτάσει σε ύψος από ένα έως τρία μέτρα. Προερχόμενος από την Αφρική, ο σόργος είναι σήμερα διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο: από την Ασία στην Ευρώπη, από την Αμερική στην Αυστραλία. Ο σόργος είναι μια είδος που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες και ιδιαίτερα εχθρικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο σόργος κατατάσσεται ως το πέμπτο σιτηρό σε σειρά σημασίας μετά το καλαμπόκι, το ρύζι, το σιτάρι και το κριθάρι. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο τον προτείνει στη σειρά βιολογικών σιτηρών. Ο βιολογικός σόργος είναι μια τροφή φυσικά χωρίς γλουτένη, ελαφριά και εύκολα εύπεπτη, ιδανική για τη σύγχρονη διατροφή. Εύκολα εύπεπτος και υποθερμιδικός, κατά την κατανάλωση αφήνει μια αίσθηση κορεσμού και ελαφρότητας.
Υπηρεσία κεντημάτων λέιζερ 5 σε στυλ destroyed / sfrangiato σε c/terzi σε ρούχα όπως μπλουζάκια,
φούτερ, πόλο, μπουφάν… με εσωτερική εφαρμογή από ύφασμα βαμβακερού καμβά, και πλυμένο για
εφέ sfrangiato. Ιδανικό για την προσωποποίηση φούτερ με κεντήματα lettering.
Ελάχιστη ποσότητα: χωρίς ελάχιστα (συνιστώμενα 30 τεμ)
Διαθέσιμος τιμοκατάλογος: Ν. 6 (βλ. Laser5)
Διαστάσεις: πλήρες κείμενο έως 15x35 εκ.
Το ROCCACONTRADA TREBBIANO MARCHE IGT 1.5 L είναι ένα λευκό κρασί υψηλής ποιότητας που παράγεται στην περιοχή των Μάρκε. Με το φρουτώδες άρωμά του και τη φρέσκια και λεπτή γεύση του, είναι ο τέλειος σύντροφος για ελαφριά γεύματα, ορεκτικά και ψάρι. Δοκιμάστε το σήμερα για μια αυθεντική οινολογική εμπειρία.
VALLEFIORE Trebbiano Rubicone IGT bag in box da 5 litri είναι η ιδανική λύση για να έχετε πάντα στη διάθεσή σας ένα καλό κρασί ποιότητας. Με τη πρακτική και ανθεκτική του μορφή, αυτό το κρασί μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρήσει τη φρέσκια και φρουτώδη γεύση του. Ιδανικό για δείπνα με φίλους ή για ένα απεριτίφ σε εξωτερικό χώρο.
Ζήστε την καλύτερη εμπειρία κρασιού με το GOTTO D'ORO MARINO DOC 1,5 L. Αυτή η φιάλη κρασιού υψηλής ποιότητας έχει επιλεγεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία, με έντονο άρωμα και πλούσια γεύση. Ιδανικό με πιάτα ψαριών και μεσογειακά πιάτα, θα προσθέσει μια πινελιά αριστείας στο τραπέζι σας.
Η βιολογική αποφλοιωμένη βρώμη είναι μια τροφή που δεν είναι πολύ γνωστή και χρησιμοποιούμενη στην Ιταλία, ενώ στις αγγλόφωνες χώρες είναι ένα από τα κύρια συστατικά του πρωινού. Η βιολογική αποφλοιωμένη βρώμη πωλείται σε κόκκους για την παρασκευή νόστιμων vegan ή χορτοφαγικών συνταγών. Η βρώμη χρησιμοποιείται συχνά ωμή σε νιφάδες για να κάνει το πρωινό με γάλα ή γιαούρτι πιο νόστιμο, ενώ η ποικιλία σε κόκκους είναι εξαιρετική για την παρασκευή σούπας ή ζωμού. Αυτό το δημητριακό είναι επίσης συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών που είναι χρήσιμες για την ευημερία του οργανισμού, όπως ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και διάφορα μέταλλα (σίδηρος, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορος, μαγνήσιο, χαλκός). Η βιολογική αποφλοιωμένη βρώμη, πριν μαγειρευτεί, πρέπει να ξεπλυθεί κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρεθούν τυχόν ακαθαρσίες και στη συνέχεια πρέπει να μουλιάσει τουλάχιστον για 12 ώρες. Μετά μπορεί να βράσει ή να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για σαλάτες και συνοδευτικά, αλλά κυρίως για την παρασκευή μπισκότων, ψωμιού, αλμυρών και γλυκών κέικ.
Η συσκευασία οικονομίας 5 κιλών περιέχει βιολογικά αποξηραμένα κόκκινα φασόλια από επιλεγμένες καλλιέργειες. Τα κόκκινα φασόλια είναι μικρού μεγέθους και έχουν κόκκινο χρώμα. Ιδανικά για την παρασκευή νόστιμων πιάτων, τα κόκκινα φασόλια επιτρέπονται σε υποθερμιδικές δίαιτες και παίζουν σημαντικό ρόλο σε χορτοφαγικές και vegan διατροφές. Τα βιολογικά αποξηραμένα φασόλια καλλιεργούνται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων ουσιών, ώστε να μην αλλοιώνεται η λεπτή γεύση τους και οι οργανοληπτικές τους ιδιότητες. Ως ξηρός σπόρος, η διαδικασία μαγειρέματος θα είναι πιο χρονοβόρα: μουλιάστε τα για λίγες ώρες, ξεπλύνετε καλά για να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν αρκετά μαλακά. Τα κόκκινα φασόλια μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς τρόπους: κρύα σε συνοδευτικά και σαλάτες με προσθήκη αλατιού και λίγο ελαιόλαδο. Η γλυκιά αλλά έντονη γεύση τους τα καθιστά το ιδανικό συστατικό για σούπες και κρέμες από όσπρια.
O'HARA Birra 51 State IPA είναι μια μπύρα πλούσια σε γεύση, με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,1%. Συσκευασμένη σε κονσέρβα 33,5 cl, είναι ιδανική για να την απολαύσετε σε οποιαδήποτε περίσταση. Αφεθείτε να σας εκπλήξουν οι αρωματικές νότες και οι γεύσεις από την ζυθοποιία O'HARA.
Μια φρέσκια και φρουτώδης μπύρα IPA, εμπνευσμένη από τις παραλίες του Χαναλέι, εμφιαλωμένη σε πρακτική συσκευασία 24 μπουκαλιών των 35,5 cl. Απολαύστε τη τροπική γεύση της Χαβάης όπου κι αν βρίσκεστε.
Απολαύστε τη νόστιμη γεύση της σανγκρίας με το CERRO DE LA CRUZ. Αυτή η συσκευασία περιέχει 5 λίτρα προμειγμένου ποτού, ιδανικό για πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις. Απολαύστε μια γευστική και αναζωογονητική σανγκρία εύκολα και βολικά.
Γνωρίζεις την ιστορία ενός νόστιμου και αφρώδους κρασιού, του CHIARLI CENTENARIO 1860, με νότες φρούτων και λουλουδιών. Αυτό το λευκό αφρώδες κρασί 1,5 λίτρων είναι τέλειο για να συνοδεύσει τα γεύματά σου ή να το απολαύσεις μόνο του. Παραγόμενο με την εμπειρία 160 ετών, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό το εξαιρετικό κρασί.
Το SEPI Pecorino Gran Sepi, συσκευασία 1,5 κιλών, είναι ένα τυρί υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τη Σαρδηνία. Με τη μοναδική και έντονη γεύση του, αυτά τα τυριά είναι ιδανικά για να εμπλουτίσουν οποιοδήποτε πιάτο και να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φτιαγμένο από τοπικό πρόβειο γάλα, το SEPI Pecorino Gran Sepi είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του τυριού.
Esplora i sapori vivaci e la freschezza del nostro FONTE FRONTINI Vino Bianco Grillo Sicilia DOC. Con un comodo formato di 5 litri in box, potrai gustare questo pregiato vino bianco durante cene, feste o riunioni senza il rischio di finire prima del previsto. Perfetto per condividere momenti unici con amici e familiari!
BORGO VIGNETO Montepulciano d'Abruzzo DOC είναι ένα ιταλικό κρασί που παράγεται στην περιοχή του Αμπρούτσο. Αυτό το κρασί ξεχωρίζει για το στρογγυλό και βελούδινο σώμα του, με αρώματα από ώριμα φρούτα και μπαχαρικά. Η συσκευασία των 5 λίτρων είναι ιδανική για ειδικές περιστάσεις ή για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε ένα νόστιμο ιταλικό κρασί με το BORGO VIGNETO.
Αυτό το κρασί Montepulciano d'Abruzzo DOC από την TERRE DEGLI EREMI είναι φτιαγμένο από επιλεγμένα σταφύλια από το οινοποιείο μας στην Ιταλία. Κάθε συσκευασία περιέχει 12 φιάλες των 37,5 cl. Απόλαυσε τη βαθιά γεύση του και τον μοναδικό του χαρακτήρα, ιδανικό για να συνοδεύσει πιάτα κρέατος και τυριά.
Αυτός ο διανομέας τραπεζιού HENDI έχει χωρητικότητα 5 λίτρων και διατηρεί την μπύρα φρέσκια και αφρώδη για ώρες. Ιδανικός για πάρτι ή εκδηλώσεις, αυτός ο διανομέας είναι εύκολος στη μεταφορά και εύκολος στη χρήση. Με τον κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, ο διανομέας HENDI είναι ιδανικός για τους λάτρεις της μπύρας.
Απόλαυσε τη γνήσια γεύση της ιταλικής παράδοσης με το τυρί GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dolce. Με βάρος 1,5 κιλά, αυτή η συσκευασία προσφέρει μια γενναιόδωρη ποσότητα νόστιμου τυριού για μια ποικιλία πιάτων. Δοκίμασε το Gorgonzola DOP dolce βυθισμένο σε ζυμαρικά ή πρόσθεσέ το στο επόμενο πιάτο τυριών σου.
Νόστιμο και λαχταριστό, το PARMAREGGIO Parmigiano reggiano DOP 30 μηνών 1 1/16 σε μορφή 2,5 κιλών είναι ένα τυρί που έχει ωριμάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με μαλακή υφή και πλούσια γεύση. Με μορφή 2,5 κιλών, είναι τέλειο για μια ποικιλία πιάτων, από ορεκτικά μέχρι κυρίως πιάτα, προσθέτοντας μια πινελιά αυθεντικής ιταλικής γεύσης.
Αυτό το Chardonnay TreVenezie IGT από τη σειρά LE COLLINE DEI FILARI είναι ένα μπουκάλι 37,5 cl, ιδανικό για δύο ποτήρια γεύσης και κομψότητας. Ένα ποτήρι αυτού του κρασιού, με το μείγμα από επιλεγμένα σταφύλια και το χρυσό του χρώμα, φέρνει στο τραπέζι μια λεπτή αρμονία γεύσεων και αρωμάτων, καθιστώντας το τον ιδανικό σύντροφο για ένα κομψό δείπνο ή μια ρομαντική βραδιά.
Το Parmigiano Reggiano DOP 24 μηνών είναι ένα τυρί ωριμασμένο για 24 μήνες, πλούσιο σε γεύση και έντονα αρώματα. Με το σχήμα του 1/16 και βάρος 2,5 κιλών, είναι τέλειο για κάθε περίσταση, από την κοπή στο τραπέζι μέχρι την προετοιμασία ειδικών πιάτων. Παραγόμενο με σεβασμό στην παράδοση και τους κανόνες DOP, εγγυάται την μέγιστη ποιότητα και νοστιμιά.
Τα βιολογικά ρεβίθια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγχόμενο προϊόν. Αυτοί οι σπόροι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, πλούσιοι σε πολλές θρεπτικές ουσίες: βιταμίνες A, B, C, E, K, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ψευδάργυρο. Τα ρεβίθια είναι χωρίς γλουτένη και μπορούν να ενσωματωθούν στη διατροφή των ατόμων με κοιλιοκάκη, αλλά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη, είναι επίσης κατάλληλα για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική χορτοφαγική ή vegan διατροφή. Πριν μαγειρέψετε τα βιολογικά ρεβίθια, είναι απαραίτητο να τα πλύνετε με τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και στη συνέχεια να τα μουλιάσετε για 12 ώρες, ώστε να μαλακώσουν και να είναι έτοιμα για βράσιμο. Για τέλεια μαγειρική των ρεβιθιών απαιτούνται περίπου 45 λεπτά, αλλά μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους προετοιμασίας αν επιλέξετε να τα καβουρδίσετε ή να τα μαγειρέψετε στον ατμό. Για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση των ρεβιθιών, είναι σκόπιμο να τα αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Επίσης γνωστό ως μαύρο σιτάρι, το ωμό φαγόπυρο είναι ένα βότανο που ανήκει στην οικογένεια των Πολυγωνάτων. Συχνά ταξινομείται ως δημητριακό, αν και δεν ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών. Το ωμό φαγόπυρο που έχει απολεπιστεί είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Οι σπόροι του βιολογικού φαγόπυρου είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο, φώσφορο, χαλκό και ψευδάργυρο. Το βιολογικό ωμό φαγόπυρο είναι ιδανικό για την παρασκευή σούπας και ζωμών με λαχανικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ειδικών ζυμαρικών όπως τα πιτσοκέρια ή η πολέντα ταράγνα. Με το ωμό φαγόπυρο είναι επίσης δυνατό να παρασκευαστεί εξαιρετικό ψωμί. Οι σπόροι του απολεπισμένου φαγόπυρου δεν χρειάζονται μούλιασμα, αρκεί να τους ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους βράσετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (αναλογία: 1 μέρος φαγόπυρο και 2 μέρη νερού) για 20-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
Ο σιτάρι είναι ένα δημητριακό που ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών, φτωχό σε λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνες, ιδανικό για όσους ακολουθούν υποθερμιδικές δίαιτες ή θέλουν τη σωστή δόση ενέργειας πριν από την αθλητική δραστηριότητα. Οι κόκκοι του αποφλοιωμένου σιταριού παράγονται στην Ιταλία από βιολογική καλλιέργεια. Ο αποφλοιωμένος σιτάρι διαφέρει από τον ακατέργαστο λόγω της απουσίας της εξωτερικής μεμβράνης και της πιο απλής και γρήγορης διαδικασίας μαγειρέματος, αλλά είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Δεν χρειάζεται μουλιάσμα: αρκεί να τον ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα και να τον μαγειρέψετε σε νερό (αναλογία: ένα μέρος δημητριακού, δύο μέρη νερού) για περίπου 30-40 λεπτά. Μετά το μαγείρεμα, συνιστάται να περιμένετε δέκα λεπτά πριν τον καρυκεύσετε, ώστε να απορροφήσει καλά το νερό. Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί στον ατμό ή να ψηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο συστατικό σε σαλάτες, συνοδευτικά ή για την παρασκευή νόστιμων πιάτων με ψάρι ή λαχανικά.
Οι βιολογικοί πράσινοι φασόλια αζούκι, γνωστά και ως ιαπωνικά φασόλια, αποτελούν μια διαφορετική λύση σε σχέση με τα κλασικά αποξηραμένα φασόλια, καθώς διαθέτουν σημαντικές θρεπτικές αξίες που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Πράγματι, όπως και σε όλα τα όσπρια, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι είναι πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας B, σε αδιάλυτες φυτικές ίνες και σε μέταλλα: μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Τα βιολογικά φασόλια αζούκι πωλούνται σε έντονο πράσινο χρώμα, με μικρό μέγεθος και εξαιρετική αντοχή κατά το μαγείρεμα. Αυτά τα όσπρια, λόγω του ότι είναι αποξηραμένα, χρειάζονται μούλιασμα για μερικές ώρες πριν το μαγείρεμα, ώστε να γίνουν πιο μαλακά για τις συνταγές σας. Τα πράσινα φασόλια αζούκι, που προέρχονται από την Ασία, είναι κατάλληλα για vegans, vegetarians, άτομα με κοιλιοκάκη και για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική διατροφή, καθώς είναι φτωχά σε λιπαρά. Από γαστρονομική άποψη, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι μπορούν να καταναλωθούν για την παρασκευή σούπας.
Ο βιολογικός ολικής αλέσεως κους-κους (ή με γαλλική γραφή "couscous") είναι μια τυπική τροφή του Βόρειου Αφρικής και στην Ιταλία της δυτικής Σικελίας και της νοτιοδυτικής Σαρδηνίας. Το όνομά του σημαίνει "τριμμένος (ή μειωμένος) σε πολύ μικρά κομμάτια": αυτό γιατί παρουσιάζεται σε μικρούς κόκκους σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι που έχει υποστεί επεξεργασία με νερό και μαγειρεύεται στον ατμό. Σε σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.
Οι βιολογικές πράσινες φακές είναι λιγότερο γνωστές σε σύγκριση με άλλους οσπρίους και έχουν πολύ μικρό μέγεθος με στρογγυλή και επίπεδη μορφή. Οι πράσινες φακές σε συσκευασία 5 κιλών είναι επιλεγμένες με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα.
Η κινόα είναι ένα βότανο που προέρχεται από τη Νότια Αμερική και χρησιμοποιείται πολύ και στην Ιταλία ως υποκατάστατο του ρυζιού. Η κινόα προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες και είναι διαθέσιμη στην λευκή ποικιλία. Η κινόα χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καθιστώντας την το τέλειο τρόφιμο για ενσωμάτωση σε υποθερμιδικές vegan και χορτοφαγικές δίαιτες. Η βιολογική κινόα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά: ίνες, βιταμίνες C και E, μέταλλα όπως μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο, καθώς και ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα. Η λευκή κινόα, σε σύγκριση με την κόκκινη ή μαύρη, έχει πιο ουδέτερη γεύση, προσαρμόζοντας σε διάφορες παρασκευές. Πριν χρησιμοποιήσετε τη βιολογική κινόα, συνιστάται να ξεπλύνετε τους σπόρους κάτω από νερό και στη συνέχεια να βράσετε για περίπου 10-12 λεπτά. Για να γίνει η κινόα νόστιμη, είναι σημαντικό να καβουρδίζετε τους σπόρους πριν προσθέσετε το υγρό μαγειρέματος. Η βιολογική κινόα είναι εξαιρετική ως υποκατάστατο του ριζότου ή μπορεί να γίνει το κύριο συστατικό στις σαλάτες σας.
Ο βιολογικός σόργος είναι πρωταγωνιστής μιας πρόσφατης ανακάλυψης χάρη στις ενδιαφέρουσες θρεπτικές του ιδιότητες και στην απουσία γλουτένης στη φύση, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μια πιθανή εναλλακτική στους πιο διαδεδομένους συγγενείς του. Σήμερα έχει πέσει σε αχρησία και έχει αντικατασταθεί από το κρέας. Το βοτανικό του όνομα είναι panicum miliaceum, ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών και είναι προερχόμενο από την Ανατολή.
Ο σόργος είναι ένα δημητριακό με πολλές ιδιότητες και προσφέρει πολλά οφέλη: είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορο και πυρίτιο. Έχει ενισχυτική δράση στα νύχια και τα μαλλιά και υποστηρίζει την υγεία των οστών και του σμάλτου των δοντιών. Η προετοιμασία του σόργου είναι πολύ απλή, μπορεί να μαγειρευτεί όπως θα μαγειρεύαμε ένα πιάτο ζυμαρικών. Βράζουμε το νερό, προσθέτουμε την επιθυμητή ποσότητα σόργου και το αφήνουμε να βράσει για τον απαραίτητο χρόνο, ο οποίος συνήθως δεν ξεπερνά ποτέ τα 15-20 λεπτά.